Zárjavítás, zárcsere Budapest területén azonnal?

Hétköznapi problémák, beragadt ajtók, szoruló zárak! Mi a megoldás? Zárcsere azonnal!

Rengeteg bosszúságot okoz az embereknek az, hogy megoldják életük apróbb helyzeteit, legfőképpen a biztonságukra vonatkozólag. Nem egyszer fordult már elő, hogy beszorult ajtaja, nem nyílik a zár, amely a ön és otthona között áll.

Ezek mindennapi problémák, nem kell aggódni, ugyanis mindegyikre van megoldás, legyen az zárcsere vagy zárjavítás. Zárszerelő szakembereink akár azonnal segítségére sietnek Budapesten és annak 30 km es környékén belül.

Mondhatná az ember, hogy mi a garancia, hogy zárcsere vagy javítás után többet nem fordul elő ugyanez a probléma? Zárszerelő szakembereink a legkiválóbb anyagokkal és eszközökkel dolgoznak, ennek következtében kiváló ajánlások sokaságát tudhatják maguknak.

Ha van valami, amihez mi itt a Mesterzárnál igazán értünk az a zárcsere. Soha nem okozott problémát a szakembereinknek eltávolítani, kicserélni egy zárat, vagy bejutni egy beszorult ajtón.

Nagyon kevesen vannak tisztában azzal, hogy mi a teendő, amikor beszorul ajtó zára, vagy esetleg valami csibész teletömi rágóval. Kihez kell fordulni és mennyi ideig tart egy zárcsere?

Maga a hívás utáni folyamat, miután munkatársunk megérkezik a helyszínre, attól kezdődően akár már pár percen belül bent lehet lakásába és nem kell aggódnia többet szoruló zár, vagy beragadt ajtaja miatt.

Egy jó zárcsere nagyban megkönnyítheti hétköznapjait. Gondolta volna, hogy egy rossz zár kinyitása és bezárása, akár 1 év alatt  5 órát is elvehet.

Az idő a barátunk, nem jó dolog, ha arra fecséreljük, hogy lakásunkba próbálunk bejutni. Az éveken áthúzódó probléma már olyannyira fejünkre nőhet és megkeserítheti mindennapjainkat, hogy  képesek lennénk akár elköltözni egy új házba.

Mivel is foglalkozik a Mesterzár? Heveder zárak, biztonsági ajtók beszerelése, zárbetétek csereje, általános zárcsere és zárjavítás.

Mivel munkatáraink már több mint 7 éve ezen a területen dolgoznak, így kevés dolog van ami meglepetést okozhat számukra.

Éves szinten több mint 3000 területre szállunk, ezekben nagyipari területek, irodák is benne vannak, amelyeknél egységes zárcsere, vagy javítást vállalunk. Ezeknél a cégeknél általában mennyiségi kedvezmény tudunk biztosítani, alkalom adtán akár 10-15 % ot is.

Miért fontos egy irodában a jól működő zár? Éjen ön is a Mesterzár Zárcsere szolgáltatással és biztonságban lesznek értékei!

Minden ajtóhoz tartozik egy kulcs, de általában több is. Nagyon fontos, hogy ezeket mindig olyan helyen tudjuk, ahol biztonságos és illetéktelenek kezébe nem kerülhet. Amennyiben valamilyen oknál fogva mégis elveszítené vagy elhagyná, esetleg ellopnák öntől, mi az ön biztonsága érdekében csak egy dolgot tudunk hozzáfűzni: zárcsere azonnal és nem lesz többé baj. Előzze meg ön is a betörést lakásába, és nem kell aggódnia.

Biztonságos otthon, iroda – Ez mindenki álma, hisz hol hajthatnánk nyugovóra fejünket, ha nem máshol mint otthonunkban, ahol egy biztonságos zár óvja otthonunkat a betörőktől.

Ha még mindig kételkedik, habozik és nem szeretné lecserélni már jól bevált zárait. Akkor informálódjon tovább zárainkkal kapcsolatosan ,esetleg hívja kollégánkat telefonon.

Zárcsere Azonnal – Nem lesz gond az otthonnal! Ne várja a Mikulást! Hívja inkább kollégánkat és potom árért az öné lehet biztonsága.

NE habozzon, hisz ön is tudja, hogy szüksége van egy szuper zárjavítás vagy egy új zárcsere szolgáltatásra. Keress munkatársunkat telefonon, akár emailben és azonnal választ kap kérdéseire.

Amint végrehajtotta hívását és megrendelete valamely szolgáltatásunkat, amelyre éppen szüksége volt, szakembereink akár már egy órán belül önhöz érhetnek és felszerelik megjavítják, kicserélik, beszerelik, megolajozzák rosszul működő vagy elhasznált, régi zárait és azután már ön is vadonatúj, biztonságos zárakkal várhatja vendégeit, illetve tarthatja távol az illetéktelen látogatókat.

Eddig vendégeink beszámolóiból egy néhány, ha ön is rá ismer ezekre a problémákra! Gondolja át, hogy megéri e tovább aggódni zárjavítás vagy zárcsere gondjain!

„Amikor hazaérsz és rájössz, hogy kizártad magad a saját házadból, mert nincs nálad a kulcsot az az első sokk. Gondolkodtam, hogy betöröm az ajtómat és majd megszereltetem, de nem tudtam, hiszen attól jóval vaskosabb darabról volt szó, mint, hogy egy lábrúgással bejussak rajta, másrészt ha be is jutok biztos, hogy teljesen tönkreteszem. Aztán eszembe jutott az is, ha ezt nem oldom meg, mi van ha valaki megtalálta elhagyott kulcsomat és  hazáig követett tudja, hogy hol lakom. Minden átfutott a fejemen, megint egy zárcsere, vagy elég ha megfeszítem, akkor pedig jöhet egy zárszerelő és helyreállítja pikk pakk. Ekkor jutott eszembe egy ismerősöm aki hasonlóképpen járt, pontosabban tönkretették zárait egy betörés során, nagyon félt hazamenni ezért zárszakembereket hívott, akik lecserélték zárait azonnal. Beírtam a Google keresőbe, mivel nem volt ilyen tapasztalatom, hogy zárcsere azonnal Budapesten és már dobta is az alternatívákat. Meglepően sok találattal találkoztam, nehéz volt választani, mindenhol csak azt olvastam kiváló zárcsere árak, zárjavítás azonnal, zárcsere a legjobbtól. Nagyon nehéz volt dönteni, a  sok marketing maszlag között. Ezt a blogomat is csak arra szánom, ha valaki rátalál a cikkemre és hasonló problémába ütközik azonnal tudja, hogy mi a teendő, ha zárcsere vagy zárjavításra szorul. Felhívtam a nekem legszimpatikusabb csapatokat, akkor tudtam meg, hogy nagyon sokan járnak szinte nap mint nap, ezért a legtöbb cég nem tud azonnal a bajba jutottak segítségére sietni, de hálisten mindig van a piacon, aki többet akar tenni a vevőkért, így megtaláltam a Mesterzár szakembereit. A Mesterzár szakemberei akár 1 órán belül megérkeznek a helyszínre és állnak a rendelkezésünkre, nekünk, akiknek elromlott, beragadt a zárunk. Nekünk, akik kizárták magukat az otthonukból. Miután hozzám is megérkezte és megbizonyosodtam arról, hogy a kulcsom ténylegesen eltűnt, azonnal tudtam, hogy mi az amit szeretnék, Egy új zárat. Ezért amint a szakember megérkezett elmondtam neki, hogy nem érezném biztonságban magamat ezentől az otthonomban, ha csak kinyitná és elővenném a fiókomból a tartalék kulcsomat, hanem azt szeretném ha egy új zár funkcionálna a lakásomban, vagy szeretném ha azonnal kicserélné záramat.

Ezután a szakember millió egyfajta zárat mutatott, hogy kedvemre válogassak közüllök, persze én laikus semmit nem tudtam a zárakról, ezért maximum a színüket tudtam megnézni, illetve látszólag 1-2 masszívabbnak tűnt, de egyébként semmi hasznos információt nem tudtam meg róluk. Így hát feltettem a nagy kérdés, annak aki ebben a legjobb! A szakember azonnal válaszolt is nekem, elmondta, hogy mi a különbség zár és zár között, ő miért a kicsit jobb minőségűt ajánlja, nem az az 1-2 ezer forint fog elválasztani a boldogságomtól, így hát mielőtt végrehajtotta amiért kihívtam, egy azonnal zárcsere rendel, mondta viccesen. Elég követelőző lehettem vele, hiszen a pánik és félelem beszélt belőlem. Ki az aki nem félne, ha éppen egy zárcsere előtt áll, mert valakinek van kulcs. Ráadásul ki garantálja, hogy ez az ember nem jön be később. Itt volt az újabb aggodalom a fejemben.

Végig néztem az internetet és a korábbi értékeléseket, ismét megnyugodtam, mivel csupa pozitív beszámoló és semmi arra utaló jel, hogy valakihez is bejutottak volna illetéktelenek egy zárcsere után, amit a Mesterzár szakemberei hajtottak végre. Megnyugtató volt.

Élet zárcsere után: Egyszóval biztonságos!

Miután beszerelte a zárszerelő a vadonatúj, könnyen nyílódó zárunkat  ez a probléma is megszökik életünkből.

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy miután egy zárszakértő a helyszínen jár, egyszerre csak megszűnik a betörések száma. Arra következtetésre jutottunk, hogy semmi különös, nem lesz elriasztóbb a helyszín mint korábban, egyszerűen a betörők manapság már magasan képzettek ezen a területen és felismerik a minőségi zárakat. Nem lehetetlen, hogy egy adott helyre, ahol korábban már felfeszítették a zárakat ismét megpróbálnak betörni, de amikor meglátják, hogy felkészült minőség és erős technológia fogadja őket, nem pazarolnak rá időt, hanem új hely után néznek inkább.

Nem mindegy egy betörő számára sem, hogy mennyi időt kell vesztegelni a bejutással, hiszen az erősebb, tartósabb és saválló anyagokból készült zárakat, már nem lehet a legegyszerűbb technikákkal feltörni. Így azokon a helyeken, ahol nem volt ilyen felkészültség ők is könnyedén bejuthattak. Persze utána, ha a ház lakója felmérte hiányosságát, akkor azonnal megrendelt egy zárcsere szolgáltatást.”

Egy nagyon hosszú és részletes leírást kaphatunk egy kedves ügyfelünktől, aki nem mellesleg újságíró volt és volt olyan szíves megírni nekünk, bemutatni a laikusok nézőpontját, ugyanis mi szakemberek általában tudjuk mi a teendő ha beragad a zárunk, vagy zárcsere szükséges valamelyik rokonuknál, így soha nem szembesülünk másik problémáival és annak gyökerével.

Minden alkalommal amikor zárjavítás vagy hevederzár cserét, lakatosmunkát végzünk egy megrendelőnél, akkor megkérjük őket, hogy fogalmazzák meg problémájukat és legyenek szívesek elmondani másoknak is, hogy mi akkor a teendő, ha beragad a zára, kizárta magát, mivel a legtöbb ember egy ilyen problémára nincs felkészülve.

Bízunk benne, hogy önnek is tanulságos volt a cikkünk, amit azért írtunk meg, hogy bárki aki zárcsere vagy zárjavítás előtt áll,  tudja, hogy mi a teendő és a megfelelő szakemberekhez forduljon.

Zárjavítás, zárcsere  nagyipari megrendeléssel kapcsolatot égeknek egyedi árakkal tudunk szolgálni, így kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

mesterzar@extranet.hu

Egyedi zárszereléssel kapcsolatosan keresse ügyintézőnket a honlapon vagy bármely hirdetésünkben szereplő elérhetőségekkel kapcsolatosan.

Ahol Hiány a Zár – Ott a Mesterzár!

×