Technikai segítségre van szükséged? Megoldás az Okos Pont!

Technikai segítségre van szükséged? Megoldás az Okos Pont!

Vegyünk egy teljesen hétköznapi esetet: új telefont veszel, és lehetőleg szeretnél, a régiről minden adatot átmenteni. Hogyan fognál neki? Elolvashatod például az interneten, hogy milyen tuti módszereket ajánlanak az önjelölt szakértők. Ha így teszel, arra kell csak vigyáznod, hogy egynél több javaslatot ne olvass el, mert a második valószínűleg éppen az ellenkezőjét tanácsolja, mint az első. Egy harmadik pedig azt is bebizonyítaná, hogy az első kettő módszerrel nemhogy az adatokat nem tudod átmenteni, de még tönkre is teszed az új mobilt. Az ilyen keresgélés hosszadalmas, csak rabolja az idődet, a probléma megoldásához pedig egyáltalán nem biztos, hogy közelebb visz, sőt inkább összezavar. A tanácsadók nem vállalnak garanciát a megoldásaikért, ha követed a tanácsaikat ugyanúgy kockáztatsz, mintha el se olvastad volna azokat. Ilyenkor jönne jól egy személyes támogatói csapat, amelyik nemcsak beszél a technikai probléma megoldásáról, hanem cselekszik, és meg is oldja azt rövid idő alatt. A jó hír, hogy létezik egy ilyen csapat, ez az Okos Pont.

Mitől annyira okos?

Leginkább attól, hogy 15 éves tapasztalattal rendelkezik ez a hazai tulajdonú cég, amely beszerzőként, kereskedőként és szervízelés terén is dolgozott, sőt dolgozik is együtt nemzetközi nagyvállalatokkal. Ezt a jelentős szakmai, technikai tapasztalatot 2015 óta az egyéni felhasználók szolgálatába állította. A környezetünkben egyre szaporodó okos eszközök karbantartása, frissítése, javítása, adatkezelése az egyik fő szakterületük. Arra vállalkoznak, hogy a kütyüink tényleg megkönnyítsék az életünket, ahelyett, hogy bosszúságot okoznának. Ma már általánossá vált az a mentalitás, hogyha valami nem működik, belassul, akkor azonnal cserére, új készülék vásárlására gondoljunk.

Azon felül, hogy ez cseppet sem környezettudatos hozzáállás, ráadásul még pénztárcát is rettentően megterheli. A felfrissítés, javítás, karbantartás lényegesen olcsóbb, és jelentősen megnöveli az élettartamot, persze jól kell kiválasztani, kihez forduljunk segítségért. Az Okos Pont szakmai tapasztalata a legváltozatosabb problémákra is fel van készülve, nemcsak okos eszközök javításával, karbantartásával foglalkoznak, hanem gyakorlatilag bármilyen technikai eszközzel fordulhatsz hozzájuk a hibás mikrótól a laptopon át porszívóig. Azon túl, hogy a meghibásodást szakszerűen kezelik, még az esztétikai problémákra is van megoldási javaslatuk.

A felújítás nemcsak az élettartamra, hanem kinézetre is vonatkozik, teljesen újjá varázsolják, és egyedivé teszik külsőben is a mobilodat, laptopodat, vagy akár a tévéd, sőt még az autó belső műanyag részeit is! A szervízelés és felújítás mellett a legkülönfélébb számítástechnikai kérdésekben kaphatsz segítséget az Okos Pontban. A telepítéstől a programok használatáig valóban teljes körű szolgáltatást kapsz. Végül is ez a lényege egy személyes szolgáltatónak, nemcsak segít, javít, ha baj van, hanem felkészít arra, hogyan kerüld el a problémákat, hogyan használd ki a legmegfelelőbben az eszközeid képességeit. Erről nem csupán beszélnek, hanem meg is mutatják a gyakorlatban, sőt akár az otthonodban is elhárítják a technikai jellegű problémákat, összehangolják az eszközeidet.

Tanácsot az okosabbtól

A szervízelés, személyre szabás, és gyakorlati tanácsadás, oktatás mellett, akkor is nyugodtan fordulhatsz az Okos Ponthoz, ha új eszközt, szolgáltatást vásárolnál, de képtelen vagy kiigazodni a technikai leírások, jogi szövegek sűrűjében. A kereskedelmi és beszerzői tapasztalat birtokában az Okos Pont szakemberei pontosan ismerik az új termékeket, szolgáltatásokat, és segítenek a döntésben, nem érzelmi alapon, hanem első sorban azt figyelembe véve, hogy a felhasználónak, azaz neked mi lenne a legpraktikusabb, legelőnyösebb.

Azt szokták mondani, hogy az okos ember nem biztos, hogy többet tud, mint bárki más, de mindenki másnál jobban tudja, hogy kihez kell fordulnia, ha meg akar tudni valamit, vagy ha segítségre van szüksége. Ha technikai problémád van, akkor most már tudod, hogy hova kell fordulnod, ha gyors, szakszerű, megbízható és költségkímélő megoldásra van szükséged!

Okos pont

Helyszín: Okos pont 1117 Budapest Hunyadi János út 19
Telefon: 06-20-437-07-01 és 06-20-437-03-77
Email: okospont@bypassnet.hu
Web: okospontok.hu és webshop.okospontok.hu

×